Industrije i Aplikacije

INDUSTRIJE: INNIO Waukesha i INNIO Jenbacher motori nalaze svoju primjenu u raznovrsnim industrijama počevši od proizvodnje hrane u staklenicima, rudnicima ugljena, onshore i offshore naftnim i plinskim poljima te se INNIO proizvodi nalaze po cijelom svijetu. INNIO pruža pomoć svojim korisnicima pri obavljanju svakodnevnih poslova s povjerenjem znajući pri tome da imaju iza sebe iskustvo i ekspertizu s motorima koja traje više od stoljeća.

APLIKACIJE:

NAFTNA I PLINSKA INDUSTRIJA – za pogon kompresora za komprimiranje i daljnji transport plina pogodni su motori INNIO Waukesha VGF, VHP, MOBILEFLEX, 275GLPLUS te za kogeneracijske jedinice te Mechanical Drive. INNIO Waukesha plinski motori u mogućnosti su proizvoditi 0,1-3,7 MW energije.

BIOPLINSKA POSTROJENJA – za pogon generatora, izmjenjivača topline, proizvodnju ugljičnog dioksid pogodni su motori INNIO Jenbacher Type 2, Type 3, Type 4, Type 6, J624 i J920 FLEXTRA. INNIO Jenbacher plinski motori u mogućnosti su proizvoditi 0,3-10 MW energije.

PROIZVODNJA KORISNE ENERGIJE - Električna energija je osnovna potreba za neovisne proizvođače energije, komunalne tvrtke, proizvođače, lokalnu samoupravu i industrijske opratere kao kemijske i tekstilne proizvođače.

INDUSTRIJSKA ENERGIJA - odnosi se na aplikacije gdje korisnici traže sniženje vlastitih troškova, lokalno proizvodeći traženu toplinsku i električnu energiju.

ENERGIJA ZA OBJEKTE - CHP (combined heat and power) štedi okvirno 40% goriva u usporedbi s odvojenom generacijom i CHP sustav objekta postavljen u blizini ili na samoj lokaciji sprječava značajne nabave i distribucijske gubitke električne i toplinske energije.

KOMBINIRANO ENERGIJA I GRIJANJE (CHP) - Combined Heat and Power (CHP) se također naziva kogeneracijska elektrana, dizajnirana je za istovremenu proizvodnju toplinske i električne energije za upotrebu u procesnim aplikacijama.

BRZA DOSTAVA ENERGIJE - INNIO vas može na brzi način opskrbiti električnom energijom, neovisno da li trebate na rok od 10 dana ili 10 mjeseci.

CO2 FERTILIZACIJA - INNIO Jenbacher motori u upotrebi su i pri staklenicima za proizvodnju voća i povrća, ne proizvode samo toplinsku i električnu energiju za snabdijevanje ove aplikacije već i dalje daju višak za javnu električnu i toplinsku mrežu. Moguće je proizvoditi i ugljikov dioksid koji se koristi za oplođivanje biljaka u cilju postizanja zahtjeva za efikasnim staklenikom.

BIOPLIN - U današnje vrijeme većina govori o održivoj energiji, no djela su glasnija od riječi. Upotrebom bioplina dobivenog fermentacijom organskog otpada, INNIO klipni motori proizvode toplinsku i električnu energiju kao pouzdan izvor energije kako bi pokretali vaše poslovanje danas, sutra i u budućnosti.

OTPAD U ENERGIJU - INNIO kao pionir u korištenju alternativnih goriva za plinske motore ima iskustvo, ekspertizu i opremu u koju se korisnici mogu pouzdati u procesu pretvorbe otpada u energiju.

MECHANICAL DRIVE - Bilo da je pumpa za održavanje vode od lokalne zajednice, čistom i sigurnom, ili zračni komresor za veći protupožarni sustav, INNIO je ponosan što može ponuditi pouzdan i robustan plinski motor koji može biti upotrijebljen za različite mehanički pogonjene aplikacije.

Više o industrijama i aplikacijama pročitajte na sljedećem linku:

www.innio.com/en/

INNIO gas engines range in power from 0,3 to 10 MWe and our new diesel generator set delivers unmatched fuel efficiency, extended preventative maintenance intervals, the longest overhaul intervals and the longest design life available for high-speed diesel engines.