Misija i Vizija

VIZIJA:

Naša vizija je postati regionalni lider u području opremanja naftne i plinske industrije kao i energetskih postrojenja pogonjena na plinske motore.

MISIJA:

Pružanje usluga i educiranje svih korisnika o inovacijama u opremanju kompresora, kompresorske opreme i plinskih motora koji pronalaze svoju namjenu i naftnoj i plinskoj industriji. Naša posebna misija je propagiranje kogeneracije i trigeneracije te mogućnosti za proizvodnjom električne i toplinske energije kao i dodatna proizvodnja ugljičnog dioksida koji nalazi primjenu u stakleničkoj proizvodnji hrane. Na putu Misije veliku važnost pridajemo stalnom usavršavanju znanja našeg tima zaposlenika kao i korištenju specijalnih alata izrađenih za najzahtjevnije aktivnosti. Naša Misija podrazumijeva širenje mreže kontakata i djelovanja u regiji.

INNIO gas engines range in power from 0,3 to 10 MWe and our new diesel generator set delivers unmatched fuel efficiency, extended preventative maintenance intervals, the longest overhaul intervals and the longest design life available for high-speed diesel engines.