Plinski motori i Agregati

PLINSKI MOTORI:

U ponudi imamo INNIO Jenbacher i Waukesha plinske motore, čija se široka primjena na dnevnoj osnovi pronalazi u naftnoj i plinskoj industriji kao i brzorastućoj industriji obnovljivih izvora energije. Ovisno o potrebama za proizvodnjom električne i toplinske energije kao i proizvodnji ugljikovog dioksida u mogućnosti smo ponuditi odgovarajući motor te pružiti svu potrebnu pomoć od ideje do realizacije i puštanja u rad. STI je ovlašteni distributer i serviser INNIO Waukesha plinskih motora na području Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova dok za plinske motore INNIO Jenbacher smo ovlašteni distributer i serviser za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crbu Goru, Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

DIESEL AGREGAT:

Za korisnike s najzahtjevnijim aplikacijama u ponudi je diesel motor s generatorom INNIO Jenbacher 616 s naprednom tehnologijom za klipne motore. INNIO Jenbacher 616 diesel motor kombinira i poboljšava tehnologiju Jenbacher J616 plinskog motora i P616 diesel motora za lokomotive objedinjujući najbolje od svakog kako bi povećao efikasnost i produktivnost.

Više o Jenbacher i Waukesha plinskim motorima i agregatima možete pronaći na sljedećem linku:

www.innio.com/en/

INNIO gas engines range in power from 0,3 to 10 MWe and our new diesel generator set delivers unmatched fuel efficiency, extended preventative maintenance intervals, the longest overhaul intervals and the longest design life available for high-speed diesel engines.