Plinski motori i Agregati

PLINSKI MOTORI:

U ponudi imamo General Electric plinske motore, Waukesha i Jenbacher, čija se široka primjena na dnevnoj osnovi pronalazi u naftnoj i plinskoj industriji kao i brzorastućoj industriji obnovljivih izvora energije. Ovisno o potrebama za proizvodnjom električne i toplinske energije kao i proizvodnji ugljikovog dioksida u mogućnosti smo ponuditi odgovarajući motor te pružiti svu potrebnu pomoć od ideje do realizacije i puštanja u rad. STI je ovlašteni distributer i serviser GE Waukesha plinskih motora na području Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova dok za plinske motore GE Jenbacher smo ovlašteni distributer za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crbu Goru, Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

DIESEL AGREGAT:

Za korisnike s najzahtjevnijim aplikacijama u ponudi je diesel motor s generatorom GE 616 s naprednom tehnologijom za klipne motore. GE 616 diesel motor kombinira i poboljšava tehnologiju Jenbacher J616 plinskog motora i P616 diesel motora za lokomotive objedinjujući najbolje od svakog kako bi povećao efikasnost i produktivnost.

Više o Waukesha i Jenbacher plinskim motorima i agregatima možete pronaći na sljedećem linku:

https://powergen.gepower.com/products/reciprocating-engines.html

GE's gas engines range in power from 0,3 to 10 MWe and our new diesel generator set delivers unmatched fuel efficiency, extended preventative maintenance intervals, the longest overhaul intervals and the longest design life available for high-speed diesel engines.