Servis

ODRŽAVANJE PLINSKIH MOTORA:

Održavamo plinske motore Waukesha i Jenbacher od samog puštanja u rad, odnosno unutar i van garantnog roka. Naš tim stručnjaka je školovan za sve tipove plinskih motora od strane Waukeshe i Jenbachera te se jednom godišnje vrši obnova znanja u trening centrima. Uslugu servisa pratimo i originalnim rezervnim djelovima koje za vas naručujemo te uz pomoć profesionalnog i posebnog alata iste ugrađujemo. Sve korisnike Waukesha i Jenbacher plinskih motora savjetujemo o mogućim unapređenjima motora kako bi se istima poboljšala efikasnost, poboljšale performanse rada, produljio vijek trajanja i produljili servisni intervali.

ODRŽAVANJE MJERILA PROTOKA VOLUMENA:

Održavamo mjerila protoka volumena i mjerne sustave proizvođaća Smith i Sening na najvišem nivou. Također imamo i prodaju rezervnih dijelova kao distributer Smith-a i Sening-a. Stručni tim je školovan od strane Smith-a i Sening-a za sve aplikacije te se jednom godišnje vrši obnova znanja. STI d.o.o. je također i ovlašteni mjeriteljski servis za ispitivanje i ovjeravanje mjerila protoka volumena svih proizvođača koristeći najmoderniju tehnologiju na tržištu. Imamo dva pokretna laboratorija, svaki sa svojim Master mjerilom. Naš stručni tim je obučen za rad na svim volumetarijskim mjerilima protoka naftnih derivata. Posjedujemo certifikate ISO 9001 i ISO 17020.

GE's gas engines range in power from 0,3 to 10 MWe and our new diesel generator set delivers unmatched fuel efficiency, extended preventative maintenance intervals, the longest overhaul intervals and the longest design life available for high-speed diesel engines.